Koululaisten ja opiskelijoiden kesätyöhaku avoinna helmikuun ajan

Koululaisten ja opiskelijoiden kesätyöhaku avoinna helmikuun ajan

Koululaisten ja opiskelijoiden kesätyöhaku kaupungille alkaa helmikuun alussa ja jatkuu helmikuun ajan.

Tornion kaupunki tarjoaan kesätyö- ja harjoittelupaikkoja noin sadalle kouluaiselle ja opiskelijalle. Sähköisen hakemuksen voi täyttää  Kuntarekryssä.

Tornion kaupunki tuottaa kuntalaisille jokapäiväiseen arkeen kuuluvia hyvinvointipalveluja, esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalveluita, päivähoitoa, vanhuspalveluja, koulutusta, vapaa-aika- ja kulttuuripalveluja sekä asuinalueiden ja elinympäristön ylläpitoa.

Kesätyöseteli tukee työllistymistä yritykseen tai yhdistykseen

Kaupungilla on käytössä myös nuorten kesätyöseteli, jonka avulla nuori voi hakea kesätyötä yrityksestä tai yhdistyksestä. Seteleitä aletaan jakaa koululaisille ja lukiolaisille kouluissa maaliskuun alussa. Ammattikoulussa opiskelevat nuoret voivat noutaa setelin maaliskuun alusta alkaen asiakaspalvelupiste Kompassista (kaupungintalon 1. kerros).

Lue lisää: Nuorten kesätyö