Tornion Nuorisotoimi kiittää ja kumartaa

Tornion Nuorisotoimi kiittää ja kumartaa

Tornion nuorisotoimi kiittää kaikkia mahtavasta ja lämpimästä kesäkuusta. Kesäkuussa vietettiin aikaa runsaasti ulkona ja pelattiin yhdessä pihapelejä. Kuunneltiin musiikkia ja grillattiin makkaraa. Nuoret pääsivät tutustumaan Aaltosella median tekemisen saloihin ja oppivat tuottamaan sisältöä eri median työvälineillä. Mopoiltiin ja taituroitiin mopotaitoradalla. Opeteltiin maalaamaan graffiteja ja tanssimaan Breakingiä. Aineen puiston laululava täyttyi ihmisistä ja meitä viihdytti Umpimahkä ja Bliniks livemusiikillaan. Nuorkalla bingoiltiin ja juteltiin sekä laulettiin karaokea. Aivan mahtavia juttuja yhdessä koettiin. Niin ja Kesäpösökin vaihtui uuteen ja uljaaseen Reppu-autoon. Ja sehän kruisaili pitkin maita ja mantuja tuoden mukanaan huumoria ja rentoa fiilistä. Eikä tässäkään vielä kaikki, aivan meinasi unohtua meidän Hertzilän Kesäradio, joka päräytti ilmoille kesämusaa ja jäätelönmakuisia juttuja joka tiistai ja torstai! Paljon oli toimintaa ja nopeasti kesäkuu vilahti ohi, jättäen mukavia muistoja meille jokaiselle. Vielä kerran iso kiitos ja kumarrus kaikille teille ja nauttikaa kesästä ja lomasta. ”Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päivä…”

Tornion nuorisotoimi jää nyt kesälomalle ja palaamme takaisin elokuussa. Nuorisotilat aukeavat jälleen syksyllä. Syksyn toiminnoista ja muuta tarkempaa infoa tulee elokuun aikana.

HOX! Tohjaamo palvelut käynnistyvät jo ELOKUUSSA, eli torstaina 6.8.2020. Tuolloin teitä palvelee Te-toimisto sekä Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut Nuorisotiedotuspiste Aaltosessa.