Nuorisotoimi palaa kesälaitumilta.

Nuorisotoimi palaa kesälaitumilta.

Niin se hei-hei-heinäkuu sujahti ohi ja on aika palata takaisin työntouhuun. Koulut alkavat taas 12.8.2020 ja pikkuhiljaa myös nuorisotoimen porukka palaa työpisteilleen suunnittelemaan loppukesän ja tulevan syksyn toimintoja. Meidän somekanavat – instagram (tornion_nuorisotoimi) sekä facebook (tornion nuorisotoimi), ovat hyvät väylät pysyä ajan tasalla, mitä-missä milloinkin tapahtuu.

Nuorisotilat avaavat ovet jälleen syyskuussa, tarkempaa infoa tästä tulee myöhemmin elokuun aikana. Nuorisotiedotuspiste Aaltosen Tohjaamo-palvelut jatkavat palveluitaan joka torstai 6.8. eteenpäin klo 9-15 välisenä aikana. Tuona aikana teidän apuna on Te-palvelut. Laajemmin Tohjaamo käynnistyy torstaina 3.9 ja silloin Te-palveluiden lisäksi teitä palvelee Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut sekä Kela.

Elokuun aikana ei siis vielä ole tilat auki, mutta voitte ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, taikka sitten meidän somekanavien kautta.

Nuoriso-ohjaajien yhteystiedot löytyvät täältä -> http://www.lanuti.fi/Suomeksi/Valitse-kunta!/Tornio/Yhteystiedot

Ei muuta kuin loisteliasta loppukesää ja tsemppiä syksyyn! Nähdään pian!

ps. Yläkoulun aloittavat uudet seiskat, teidän kanssanne nähdään jo elokuun aikana 😉