Peräpohjolan Opiston opiskelijat valloittaa Aaltosen!

Peräpohjolan Opiston opiskelijat valloittaa Aaltosen!

Viikko sitten täällä Nuorisotiedotuspiste Aaltosella aloitti kaksi työharjoittelijaa oman harjoittelujaksonsa ja he ovat meidän mukana seuraavat 10 viikkoa. Heidän mietteitä ja juttuja pääsette lukemaan täällä Aaltosen sivulla, sekä pääsette heidän ohjaukseen muunmuassa mediailloissa. Joten ei muutakuin oikein paljon tervetuloa Aaltosen iloiseen laivaan Henni ja Anssi!

Kertokaapas jotain itsestänne?

Heippa!

Olen Henni Kristo, 21-vuotias ja kotoisin Torniosta. Luonteeltani olen iloinen, rauhallinen ja ystävällinen.

Opiskelen nuoriso-ja yhteisöohjaajaksi Peräpohjolan Opistolla ja olen Aaltosella työssäoppimassa marraskuun puoliväliin asti.

Harrastuksiin kuuluu musiikin kuuntelu, se rauhoittaa ja saa unohtamaan stressin. Olen kiinnostunut ihmisten kanssa työskentelystä ja psykologiasta

Hei!

Olen Anssi Järvinen, 29-vuotias nuorimies Kuusamosta. Perusluonteeltani olen positiivinen ja olen innostava sekä luova.

Opiskelen Peräpohjolan opistossa Nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi toista vuotta, ja minun tavoitteena on valmistua ensi keväänä.

Olen työharjoittelussa Aaltosessa 9.9.-13.11.2020. Minua kiinnostaa myös jonkin verran mediajutut, mutta erityisesti radio.

Harrastan kirjallisuutta ja musiikkia. Käytännössä tämä tarkoittaa räp-musiikin tekemistä, jota olen tehnyt yli 10 vuotta. Jonkin verran myös soitan ja laulan sekä tietysti kuuntelen monipuolisesti musiikkia. Tykkään lukemisesta ja pidän myös kirjablogia. Olen käynyt myös luovan kirjoittamisen kurssin Oriveden opistossa ja olen harrastanut kirjoittamista, joka käsittää sekä proosaa että runoutta. Musiikki on kuitenkin viime aikoina vienyt suurimman osan ajastani. Minun harrastuspuoleeni voi tutustua tarkemmin kaikessa laajuudessaan seuraavan linkin kautta: kirjablogialexandria.blogi.net

Olen kiinnostunut monista asioista kuten yhteiskunnallisista asioista, henkisyydestä ja filosofiasta sekä taiteesta.