Nuorisotoimen kesätarjonnasta ei tekemistä puutu!

Nuorisotoimen kesätarjonnasta ei tekemistä puutu!

Heti koulujen loputtua (ja vähän ennenkin) käynnistyvät nuorten ja lasten toiminnot täydellä teholla. Yö- ja päiväleirejä on tarjolla tanssista, mediasta ja monenmoisesta puuhailusta kiinnostuneille. Kalaonneaan taimenien ja siikojen narraamisessa voi kokeilla yön yli reissulla Arppeenlammelle tai jos vaikka geokätköily tai sähköläskipyöräily kiinnostaa, niin ei muuta kuin mukaan vaan. Hauskanpitoa ja uusia vinkkejä yhdistävät leivontakurssi ja jo toukokuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä frisbeegolf-kurssi. 

Vähän joka puolelta Torniota, kyliltä ja kaupungista voi bongata nuorisotoimen Reppu-auton. Entinen punainen KesäPösö on vaihdettu valkoiseen Fordiin ja KesäReppu ajelee kesä-heinäkuussa sovittujen paikkojen lisäksi juuri siellä, mihin sen haluaakin kutsua. Putaan nuorisotalo on kesäkuussa auki ja Hertzilän radiotoiminta muuttaa Aaltosesta laitureille…kannattaa olla kuulolla.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen toimintoihin verkkokauppa.tornio.fi 3.6 mennessä. Ajankohtaista tietoa löytyy nuorisotoimen somekanavilta.

Kaikki toiminta toteutetaan koronarajoitusten ja -ohjeiden puitteissa.