Adapterimedia

Mikä on Adapterimedia?

Adapterimedia on webmedia, jota tehdään Torniossa Nuorisotiedotuspiste Aaltosella. Aaltosella mediaan tutustuvat niin alueen koulujen oppilaat, ammattikoulujen opiskelijat, kuin eri yhteistyötahojen asiakkaat.

Haluatko sä alkaa toimittajaksi? Tule aaltosen Mediailtaan keskiviikkoisin 17-20. Meillä voit valokuvata, kirjoittaa, videoida tai tehdä vaikkapa radiota. Liity mediatiimiin!

 

Mediatiimi

Mediatoimituksessa pääset tutustumaan radiotoimittamiseen, valokuvaamiseen, äänityöhön, vloggaamiseen, bloggaamiseen, somegamen kehittämiseen. Voit myös ottaa osaa erilaisiin paikallisiin, alueellisiin ja joskus jopa valtakunnallisiin tapahtumiin. Adapterin mediatoimitus kokoontuu joka viikko Nuorisotiedotuspiste aaltosessa keskiviikkoisin 17-20. Aaltoselle pääsee hengailemaan myös torstaisin Hertzilän lähetyksen aikaan 17-20.

Mediatiimi on ensisijaisesti tarkoitettu torniolaisille yli 13-vuotiaille nuorille, mutta messiin voi tulla tyypit myös muualta Meri-Lapista. Vai haluaisitko toimia meillä etätoimittajana? Heitä meille viestiä, yhteystiedot alhaalla.

Lisätiedot mediatiimistä:

Lusku Lukkariniemi
Nuorisotiedotuspiste Aaltosen vastaava ohjaaja, Päätoimittaja
[email protected]
p. 0400 768 604

Jon Säkkinen
Nuorisotiedotuspiste Aaltosen ohjaaja, Adapterimedia-toiminta
[email protected]
p. 040 835 4642

Adapterin ohjaajat: